VODI - Turisticki Portal - Logo

Trim Staza Hisar

Trim Staza Hisar Prokuplje
Trim staza oko Hisara pruža vam ne samo fizičku aktivnost, već i jedinstvenu priliku da se izgubite u lepoti prirode i bogatstvu istorije. Svaki korak na ovoj stazi otkriva vam predivne pejzaže i značajne spomenike koji svedoče o prošlim vremenima. Pogledajte kako se istorija i priroda prepliću u savršenoj harmoniji dok prolazite pored impresivnih zidina, kula i bedema. Osvežite svoje telo i um dok udišete svež vazduh i osećate miris cveća koje okružuje stazu. Neka vas ova trim staza inspiriše da postignete svoje ciljeve u vežbanju, istovremeno vam pružajući mir i spokoj koje možete pronaći samo u prirodi. Dođite i doživite ovo nezaboravno iskustvo hodanja oko Hisara.
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Trim Staza Hisar

Trim staza Hisar se prostire oko Hisara u Prokuplju je idealna destinacija za sve ljubitelje aktivnog načina života. Ova staza je omiljeno mesto za rekreaciju i vežbanje u prirodi, pružajući jedinstvenu mogućnost da istovremeno uživate u prelepom ambijentu  i održavate svoju kondiciju.

Staza je pogodna za trčanje, hodanje ili vožnju biciklom. Dužina staze je 1320m i obuhvata različite terene, što je čini izazovnom i interesantnom za sve nivoe fizičke spreme. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni sportista, trim staza će vam pruži ti sjajnu priliku da se aktivirate i uživate u prirodi.

Dok trčite ili hodate oko staze, možete uživati u predivnom pogledu na Hisar i grad Prokuplje. Svaki korak ili pedaliranje biciklom pružaju osećaj spokoja i bliskosti sa prirodom. Osim toga, staza je dobro održavana i obezbeđuje sigurno okruženje za vežbanje.

Aktivnosti

Ključna reč – trim staza – predstavlja osnovu za aktivnosti koje se odvijaju oko Hisara. Mnogi posetioci koriste ovu stazu kako bi poboljšali svoju kondiciju, održali zdravlje i istovremeno uživali u lepoti okoline. Bilo da se rekreirate sami ili u društvu, trim staza oko Hisara će vam pružiti nezaboravno iskustvo.

Pored toga, okolina Hisara nudi i druge mogućnosti za rekreaciju. U blizini staze nalazI se i prostor za odmor, gde se možete opustiti nakon vežbanja ili uživati u pikniku sa porodicom i prijateljima. Ova oblast je idealna za sve koji žele da spoje fizičku aktivnost sa prirodnim okruženjem.

Trim staza oko Hisara u Prokuplju je izuzetno popularna među lokalnim stanovništvom i turistima. Ona ne samo da pruža mogućnost za vežbanje, već i promoviše zdrav način života i očuvanje prirode. Bez obzira da li ste trkač, šetač ili biciklista, ova staza će vas oduševiti svojom lepotom i pružiti vam nezaboravno iskustvo.

Posetite trim stazu oko Hisara i osetite energiju koju donosi fizička aktivnost u prirodi.

Galerija

Zapratite nas na društvenim mrežama:

Facebook Twitter | Instagram | Youtube | Pinterest

Video

Ekipa RTS-a je snimila i prilog o ovom adutu u Prokuplju. Video možete pogledati OVDE.

KAKO STIĆI

Krenite šetalištem iz centra grada ka Crkvi. Pređite ulicu i videćete Crkvu sa leve strane. Nastavite uzbrdo ka Hisaru. Na pola puta do Hisara se nalazi trim staza.

18 min
1.2 km
5 min
1.5 km

Pročitajte i

Sve
Arheološka Nalazišta
Atrakcije
Crkve i Manastiri
Odmarališta
Reke
Spomenici
Spomenici Kulture
Tvrđave
Vidikovci