VODI - Turisticki Portal - Logo

Olympic Residence Hotel

Olympic Residence Hotel u Prokuplju
Bilo da putujete poslovno ili turistički, Olympic Residence Hotel je idealno mesto za opuštanje, uživanje u vrhunskoj usluzi i istraživanje bogate kulture i prirodnih lepota ovog područja. Sa izvanrednim pogodnostima, besprekornom uslugom i udobnim smeštajem, ovaj hotel je pravi izbor za one koji žele da svoj boravak u Prokuplju učine nezaboravnim.
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Olympic Residence Hotel u Prokuplju

Olympic Residence Hotel je predivan smeštajni objekat smešten u Prokuplju. Ova destinacija nudi ne samo udobnost, već i brojne pogodnosti za svoje goste.

Hotel se ističe svojim restoranom i barom, gde gosti mogu uživati u ukusnim obrocima i osvežavajućim pićima. Uz to, hotel ima prostrani vrt koji pruža miran i opuštajući ambijent.

Jedna od prednosti ovog hotela je besplatan WiFi koji je dostupan u svim prostorijama. Gostima je omogućen i besplatan privatni parking, što je posebno povoljno za putnike koji dolaze sopstvenim vozilom. Za one koji žele organizovani prevoz od/do aerodroma, hotel nudi ovu uslugu uz doplatu.

Smeštajne jedinice u Olympic Residence Hotelu su moderno uređene i opremljene svim pogodnostima za ugodan boravak. Sobe imaju klima-uređaj koji omogućava prilagođavanje temperature prema želji gostiju. Tu je i flat-screen TV sa satelitskim kanalima za zabavu, frižider i kuvalo za osveženje ili pripremu toplih napitaka. Kupatila imaju tuš kabine, a gostima je na raspolaganju i fen za kosu. U sobama za goste koji su izabrali opciju pansiona, postoji i prostor za sedenje za dodatnu udobnost.

Jedna od velikih prednosti Olympic Residence Hotela je raznolika ponuda doručka. Gosti mogu uživati u ukusnom kontinentalnom doručku ili se odlučiti za puni engleski/irski doručak koji će ih sigurno obilno nahraniti i pripremiti za aktivan dan.

Da bi upotpunio ugođaj, hotel poseduje i terasu, gde gosti mogu uživati u svežem vazduhu i lepom pogledu.

Olympic Residence Hotel je idealan izbor za sve one koji žele udoban smeštaj u Prokuplju. Sa svojim pogodnostima, kao što su restoran, bar, vrt, besplatan WiFi i privatni parking, ovaj hotel pruža sve što je potrebno za prijatan boravak. Ne propustite priliku da se opustite i uživate u gostoprimstvu Olympic Residence Hotela.

Kontakt - Olympic Residence

Galerija

Zapratite nas na društvenim mrežama:

Facebook Twitter | Instagram | Youtube | Pinterest

Kako stići

Iz centra grada krenite ka Nišu. Prođite semafor i nastavite pravo. Nakon što prođete EKO Pumpu, baš preko puta LIDL marketa nalazi se ovaj Hotel/Restoran.

22 min
1,8 km
6 min
1,8 km

Pročitajte i

Sve
Arheološka Nalazišta
Atrakcije
Crkve i Manastiri
Odmarališta
Reke
Spomenici
Spomenici Kulture
Tvrđave
Vidikovci