VODI - Turisticki Portal - Logo

Hotel Hammeum

Hotel Hammeum Prokuplje
Dobrodošli u Hotel Hammeum - luksuzni hotel smešten u samom srcu Prokuplja. Sa svojim šarmom i jedinstvenim stilom, ovaj potpuno renovirani hotel pruža vrhunsku udobnost i nezaboravno iskustvo boravka. Uživajte u moderno opremljenim sobama, vrhunskoj usluzi i bogatoj ponudi sadržaja. Dobrodošli u oazu luksuza u centru grada.
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hotel Hammeum - Turistički biser i srce Prokuplja

Hotel Hammeum je izgrađen 1967. godine i dodao je poseban šarm gradu Prokuplju. U 2019. godini hotel je prošao potpunu renovaciju, prilagođavajući se najvišim svetskim standardima. Smestio se u samom srcu grada Prokuplja i nudi 36 različitih smeštajnih jedinica na tri sprata. Ove jedinice obuhvataju 6 economy soba, 21 standardnu sobu, 3 standard superior sobe i 6 apartmana. Spajajući modernost i tradiciju, hotel pruža toplu atmosferu, a svaka soba je dizajnirana tako da gostima pruži osećaj kao da su kod kuće.

Svaka soba ima obilje prirodne svetlosti i opremljena je radnim stolom, noćnim stočićem, mini-barom, sefom, telefonom i LCD televizorom. Materijali korišćeni u izradi soba su visokog kvaliteta, sa pažnjom posvećenom detaljima, a gostima je obezbeđen besplatan pristup Wi-Fi internetu. Takođe, sobe su opremljene modernim klima uređajima i grejanjem za udobnost gostiju.

Hotel Hammeum ima i luksuzno opremljen restoran pod nazivom „Festina Lente“, kao i kafić poslastičarnicu i piceriju gde se pizza priprema u peći na drva. U sklopu hotela se nalazi i savremeno opremljena konferencijska sala sa kapacitetom do 35 mesta za sedenje, dečji kutak, parking prostor i prostorija za odlaganje prtljaga. Osoblje hotela je ljubazno i profesionalno, te će se pobrinuti da doživite uslugu najvišeg kvaliteta i da svaki trenutak proveden u hotelu ostane u lepom sećanju.

Rezervacija sobe je sve što treba da uradite kako biste uživali u svim pogodnostima koje pruža Hotel Hammeum. Očekujemo Vas sa nestrpljenjem!

Čekamo Vas…

Kontakt - Hotel Hammeum

Galerija

Zapratite nas na društvenim mrežama:

Facebook Twitter | Instagram | Youtube | Pinterest

Video

Kako stići

Hotel Hammeum se nalazi u samom srcu Prokuplja, na samom šetalištu.

0 min
0 m
0 min
0 m

Pročitajte i

Sve
Arheološka Nalazišta
Atrakcije
Crkve i Manastiri
Odmarališta
Reke
Spomenici
Spomenici Kulture
Tvrđave
Vidikovci