VODI - Turisticki Portal - Logo

Festina Lente

Festina Lente Restoran u Prokuplju
Dobrodošli u restoran Festina Lente, elegantno mesto koje se nalazi u sklopu hotela Hameum. Sa ponosom vam predstavljamo našu bogatu kulinarsku ponudu koja će zadovoljiti sva vaša čula i učiniti vaš boravak nezaboravnim. Restoran čine tri dela: Luksuzno opremljen retoran u kome će te uživati u najukusnijim jelima domaće i strane kuhinje, Kafe poslastičarnica koja pruža dobrodošlicu aromatičnom kafom, finim kolačima zanatskim sladoledima, Picerija u kojoj se pica peče u peći na drva, koja garantuje savršen ukus.
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Festina Lente nudi autentično iskustvo srpske kuhinje, sa pažljivo odabranim jelima koja kombinuju tradicionalne recepte sa modernim pristupom. Naši vrhunski kuvari koriste samo sveže i kvalitetne sastojke kako bi vam pripremili jela koja plene ukusom i izgledom.

Uživajte u našem raznovrsnom meniju koji obuhvata širok spektar jela, od sočnih mesnih specijaliteta do osvežavajućih salata i laganih vegetarijanskih opcija. Bilo da volite meso, ribu, testenine ili povrće, Festina Lente ima nešto za svačiji ukus.

Pored izvanrednih jela, restoran nudi i impresivnu vinsku kartu sa pažljivo odabranim domaćim i internacionalnim vinima. Naše stručno osoblje će vam rado preporučiti idealno vino koje će upotpuniti vaš obrok i doprineti užitku.

Osim unutrašnjeg prostora, naš restoran takođe nudi prelepu baštu u kojoj možete uživati u obrocima na otvorenom tokom toplih letnjih dana.

Galerija

Zapratite nas na društvenim mrežama:

Facebook Twitter | Instagram | Youtube | Pinterest

Kako stići

Ovaj objekat se nalazi u samom centru grada, ne početku šetališta u sklopu hotela Hammeum.

0 min
0 m
0 min
0 m

Pročitajte i

Sve
Arheološka Nalazišta
Atrakcije
Crkve i Manastiri
Odmarališta
Reke
Spomenici
Spomenici Kulture
Tvrđave
Vidikovci